Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului syscam.ro.

Site-ul syscam.ro este operat de S.C. Nathanael Inbis Grup SRL ,cu sediul in Bd. Eroilor nr.118 Bl.A, Voluntari, Ilfov,CIF RO22306257 inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/1735/2010. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor) constituie un acord implicit de respecatre a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Continutul (texte, elemente de grafica web, iamgini si alte date de pe site) nu poate fi transferat, modificat sau publicat fara acordul SC Nathanael Inbis Grup SRL. Acesta este proprietatea SC Nathanael Inbis Grup SRL si a furnizorilor sai si este protejat de legea dreptului de autor nr.8/1996.

Securitatea datelor personale
Conform regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia datelor personale ale persoanelor fizice, va informam ca site-ul syscam.ro foloseste urmatoarele date cu caracter personal:

Nume si Prenume (obligatoriu)
Adresa de email (obligatoriu)
Telefon (obligatoriu)
in cadrul formularului de contact.

Daca vizitatorul doreste sa solicite o oferta din partea firmei noastre, trebuie sa cimpletze urmatorele campuri din formularul de cerere oferta:

Denumire (obligatoriu)
Adresa de email
(obligatoriu)
Adresa
(obligatoriu)
Telefon
((obligatoriu)
Mesaj
(optional)
Numar de echipamente solicitate
(optional)

Aceste date sunt solicitate in cazul in care vizitatorul alege sa ne contacteze folosind formularul de contact si/sau cerere de oferta si vor fi folosite doar in cadrul comunicarii intre firma SC Nathanael Inbis Grup SRL si persoana vizitator.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.S.C. Nathanael Inbis Grup SRL se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. Nathanael Inbis Grup SRL.

Pe partea de securitate S.C. Nathanael Inbis Grup SRL a implementat si un certificat de securitate SSL, pentru a asigura confidentialitatea datelor transmise si pentru a demonstra autenticitatea site-ului syscam.ro.

Datele cardului bancar (numar de card, data expirarii, etc.) nu sunt transferate sau stocate pe serverele SC Nathanael Inbis Grup SRL.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de card, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea clientului in acest sistem.

Preturile prezentate pe site includ TVA (19%)

Plata se poate efectua:

  • prin OP (ordin de plata) sau transfer bancar in baza facturii proforme
  • prin card (plata online) cu card debit/credit
  • ramburs la agentul firmei de curierat

Garantia produselor:

  • Toate produsele comercializate de catre SC Nathanael Inbis Grup SRL sunt noisigilate, cu garantie nationala
  • Toate produsele comercializate de catre SC Nathanael Inbis Grup SRL vin cu certificat de garantie, beneficiaza de garantia legala de conformitate si se supun legilor in vigoare. 
  • Atentie: Deteriorarea, stergerea sau pierderea etichetei cu serialul produsului duce la pierderea garantiei.

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.