Încuietorile inteligente (SmartLock) au devenit din ce în ce mai răspândite datorită confortului oferit, a technologiei avansate încorporată și nu în ultimul rând a siguranței pe care le ofera si chiar o asigura.
Cu ajutorul lor scăpam de grija cheilor si de incomoditatea (riscul) de a lăsa cheile sub preș, pervarz sau alte locuri pentru cineva care sosește la noi în absența noastră, fie ca vorbim despre un vecin care vine sa ne rezolve o urgenta fie un prieten/membru al familiei care vine in vizita si inca suntem blocati la munca. Putem pur si simplu sa deschidem usa direct din aplicatia smart din telefon (IOS sau Android) nu conteaza la ce distanta ne aflam de casa, fie printr-un cod de unica folosinta, cod temporar sau permanent celui care vrem sa-i oferim acces in casa noastra.
Aceste încuietori sunt compatibile cu majoritatea ușilor folosite la noi și pot fi deschise în 5 moduri diferite: prin telefon de la distanță (WiFi), cu amprenta degetului , cod PIN, card RFID și cu cheia de urgenta.

Încuietoarele inteligente vin in mai multe culori, marimi si forme. Fiecare design fiind elegant, practic, util și ușor de operat, atât local cât și de la distanță prin aplicațiile Tuya sau TTLock. Tot pe aceste doua aplicatii puteti sa primiti notificari in timp real de fiecare data cand cineva intra in casa sau apartamentul vostru. Notificarea o sa va instiinteze ce cod sau amprenta s-a folosit ca sa acceseze locuinta voastra ( o masura de siguranta foarte efecienta in special atunci cand sunteti plecati din oras sau tara) 

Aceste yale sunt un produs de ultimă generație plin cu soluții inovatoare. Încuietoarea smart este controlată de un procesor mic și detine un motor electric încorporat, care permite închiderea și deschiderea ușii în 5 moduri diferite.