Transport si livrare

Livrarea in reteaua syscam.ro
Daca optati pentru cumpararea si instalarea echipamentelor de la noi un curier syscam.ro v alivra produsele la adresa mentionata de dumneavoastra pentru comenzi mai mari de 800 de lei.

Sameday
Livrarile se fac in aceeasi zi, daca comanda s-a efectuat pana in ora 14:00, online sau telefonic.

In cazul in care plata se efectueaza in sistem ramburs, tariful este de 25 de RON(TVA inlcus) primul kilogram, la care se adauga 2 RON(TVA inlcus) pentru fiecare kilogram suplimentar.

De mentionat faptul ca, produsele vor fi trimise in aceeasi zi doar daca ele se afla pe stoc in depozitul nostru.In caz contrar termenul de livrare va fi mentionat catre client telefonic sau prin email.

Timp de livrare: 24-48 ore de la confirmarea comenzii.

Retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 calendaristice zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor.

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

  • produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat;
  • produsul a fost instalat si are urme de uzura/folosinta;
  • etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;
  • Servicii (testare, asamblare, montare componenta sau orice alt serviciu listat in categoria Servicii prestat catre consumator)
Consumatorul suporta toate costurile de returnare.

 

syscam.ro